Onderwijs

Wil je dat jouw kind onderwijs krijgt op een kindcentrum waar leerplezier, normen en waarden en zelfstandigheid belangrijk zijn? Dan is kindcentrum Kleinerf de plek voor jouw kind. Op kindcentrum Kleinerf krijgt jouw kind les in een uitdagende leeromgeving met duidelijke regels en afspraken. 

Onderzoekend en ontwerpend leren  

Op kindcentrum Kleinerf geloven we dat je kind het meeste leert als het mag onderzoeken en ontwerpen. Daarom staat onderzoekend en ontwerpend leren bij ons in alle groepen centraal. Wij willen weten wat er bij de kinderen speelt en welke vragen er spelen in de klas, zodat de kinderen zin krijgen om op ontdekkingstocht te gaan en samen de antwoorden te vinden. 

Eigen wijsheid 

Kwalitatief hoogwaardig onderwijs in een prettige, veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving. Dat is waar kindcentrum Kleinerf voor staat. Op ons kindcentrum staat verbondenheid centraal. Dat betekent dat er aandacht is voor de brede ontwikkeling van jouw kind, dus ook voor het samen spelen en ontdekken. Want wij geloven dat 'eigen wijsheid' je verder brengt, maar ook dat samenwerken belangrijk is om in de veranderende wereld je eigen weg te vinden. 
'Er heerst hier een hele fijne, vertrouwde sfeer. Je kent de namen van elkaar en van de kinderen en iedereen mag meedenken en -praten. Hier mogen kinderen én leraren zichzelf zijn.'

Christel van Wel - leerkracht

Meer weten?  

Wil je meer weten over ons kindcentrum, neem dan contact met ons op.