Buitenschoolse opvang

Ben je op zoek naar een vertrouwde plek waar jouw kind terecht kan na school, op studiedagen of tijdens vakanties? In onze buitenschoolse opvang (bso) beleeft je kind een fijne tijd onder begeleiding van een ervaren pedagogisch medewerker.  

GOO programma  

In onze gezellige bso-ruimte kunnen kinderen voor en na schooltijd en op studiedagen. Tijdens schoolvakanties vindt de opvang op een andere locatie plaats, waar we een avontuurlijk activiteitenprogramma aanbieden. De groep bestaat uit maximaal 20 kinderen. Onze buitenschoolse opvang is de vrije tijd van jouw kind. En zo gaan we er ook mee om. Met het leuke en uitdagende GOO For Fun programma bieden we je kind activiteiten waarmee hij of zij talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Natuurlijk is er ook genoeg ruimte om te rusten, een spelletje te spelen of lekker te kleuren... Jouw kind is aan zet. Want na een lange schooldag is het belangrijk om je eigen ding te kunnen doen.  

Opvang tijdens schoolvakanties
Tijdens schoolvakanties worden de kinderen van de bso opgevangen op Kindcentrum De Bakelaar in Bakel. Op deze manier hebben de kinderen tijdens vakanties meer leeftijdsgenootjes om mee te spelen en kunnen we per leeftijdsgroep meer activiteiten organiseren. Dankzij onze werkgroep Vakantieplezier  kunnen we tijdens vakanties een interessant en uitdagend activiteitenprogramma aanbieden dat nog nét even wat specialer is dan tijdens de normale dagen bso. 

Openingstijden

  • Voorschoolse opvang: maandag t/m donderdag vanaf 7.30 uur
  • Naschoolse opvang: maandag, dinsdag en donderdag tot 18.30 uur

Meer weten of inschrijven?  

Vanaf het moment dat je kind naar de basisschool gaat is het welkom bij de buitenschoolse opvang. Meer informatie vind je in onze folder bso. Wil je je kind inschrijven?  Inschrijven kan hier