Aanmelden basisschool en opvang

Ben je enthousiast geworden en wil je je kind graag aanmelden voor onze basisschool,  de peuteropvang of de bso? Jouw zoon of dochter is van harte welkom! 


Aanmelden basisschool Kleinerf  

Wordt jouw kind het komende jaar vier jaar? Dan kun je hem of haar aanmelden voor de basisschool. Doe dit voor 1 april, zodat onze school tijdig een goede groepsindeling kan maken. Je vindt hier ons inschrijfformulier voor de basisschool

Liever eerst een kijkje nemen op ons kindcentrum? Dat kan natuurlijk ook. Onze medewerkers vertellen je tijdens een rondleiding graag alles over onze basisschool. Neem hiervoor contact op met het kindcentrum via mail kleinerf.info@stichtinggoo.nl of bel naar 0492-390210.
 
Aanmelden peuteropvang  of bso

Wil je jouw kind spelenderwijs en op een ongedwongen manier kennis laten maken met school? Geef hem of haar dan op voor ons peuteropvang. In twee ochtenden per week bereiden onze pedagogisch medewerkers jouw peuter voor op de basisschool. Al spelend leert je zoon of dochter nieuwe vaardigheden.  

Vanaf het moment dat je kind naar de basisschool gaat, is het welkom bij de buitenschoolse opvang. In onze gezellige bso-ruimte kunnen kinderen voor en na schooltijd, op studiedagen en tijdens de schoolvakanties komen spelen. 
 

Inschrijven voor de peuteropvang of de bso kan via het servicekantoor van GOO Opvang en Onderwijs. Ga daarvoor naar het inschrijfformulier voor de opvang of neem contact op met de klantenservice (088-0088560). Eerst een kijkje nemen op ons kindcentrum? Dat kan natuurlijk ook. We geven je graag een rondleiding. Neem hiervoor contact op met het kindcentrum via mail kleinerf.info@stichtinggoo.nl of bel naar 088-0088583.

Voor de procedure rondom aanmelden verwijzen wij graag naar ons protocol aannameprocedure.