Afscheidsdag meester Sraar Berkens

29-06-2018
Op vrijdag 29 juni 2018 nam Kleinerf op vrolijke wijze afscheid van haar directeur Sraar Berkens.
De school was uitbundig versierd met grote vlaggen, ballonnen en vlaggetjes. En de zon scheen volop!
Meester Sraar en echtgenote Els werden per klassieke auto naar school gebracht waar de rode loper klaar lag. Maar ook alle kinderen stonden buiten om hen te verwelkomen. Omroep Centraal was er voor een interview en een reportage van het officiële gedeelte.
Juffrouw Helma hield een gloedvolle toespraak en het eerste cadeau werd getoond: een prachtig libdub op muziek van "Leef" van Dreke Hazes. Alle kinderen deden mee aan de opnamen die werden gemaakt op een dag dat Sraar er toevallig niet was.
Daarna trokken de kinderen in groepjes het dorp in voor een spelletjesmorgen, afgewisseld met een vossenjacht. De leerkrachten speelden voor postbode, nar, tuinvrouw, monnik, spelend meisje, schilder, gemeentelijk ambtenaar...
De morgen zou zonder de hulp van een groot aantal ouders niet zo succesvol zijn verlopen. Dank daarvoor.
Om ongeveer 12.00 uur kwam de uitslag. Intussen werden voor de lunchpauze hamburgers gebakken. En ook de libdub werd nog eens getoond.
Klik hier voor de kiekjes van de ochtend.

Na de middag volgde de kinderreceptie. In groepen zetten de kinderen meester Sraar nog eens in het zonnetje.
De dag werd met de kinderen besloten op de tribunetrap. Er was nog een cadeau voor op het balkon van de familie Berkens: kinderen, ouders, medewerkers en oud-leerkrachten droegen er aan bij. Met een emotioneel afscheidsgedicht nam Kleinerf afscheid van haar directeur, Sraar Berkens.
Om 16.00 uur volgde een receptie voor ouders en genodigden.
Klik hier voor de kiekjes van de middag.