Buitenschoolse opvang

Ben je op zoek naar een vertrouwde plek waar jouw kind terecht kan na school, op studiedagen of tijdens vakanties? In onze buitenschoolse opvang (bso) beleeft je kind een fijne tijd onder begeleiding van een ervaren pedagogisch medewerker.  

GOO programma  

In onze gezellige bso-ruimte kunnen kinderen voor en na schooltijd, op studiedagen en tijdens de schoolvakanties komen spelen. De groep bestaat uit maximaal 20 kinderen. Onze buitenschoolse opvang is de vrije tijd van jouw kind. En zo gaan we er ook mee om. Met het leuke en uitdagende GOO For Fun programma bieden we je kind activiteiten waarmee hij of zij talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Natuurlijk is er ook genoeg ruimte om te rusten, een spelletje te spelen of lekker te kleuren... Jouw kind is aan zet. Want na een lange schooldag is het belangrijk om je eigen ding te kunnen doen.  

Meer weten?  

Vanaf het moment dat je kind naar de basisschool gaat is het welkom bij de buitenschoolse opvang. Inschrijven kan via het servicekantoor van Stichting GOO. Ga daarvoor naar de website van Stichting GOO of neem contact op met de kindplanning (088-0088560).  
Klik hier voor praktische informatie over de bso.